Wil jij in contact komen met medestudenten?

studenten ontmoeten

Food&Friends – het programma voor nieuwe vriendschappen met een culinaire touch

Voel jij je meer eenzaam sinds de coronapandemie? Wil je meer in contact komen met medestudenten in Utrecht? Kook jij vaak net iets te veel?

Als jij op bovenstaande vragen met “Ja” kan beantwoorden dan ben je hier aan het juiste adres! Food&Friends staat voor je klaar om je te helpen nieuwe studenten te ontmoeten. Met een culinaire touch! Eet gezellig mee bij medestudenten of kook zelf voor studiegenootjes. Zo ontstaan niet alleen nieuwe vriendschappen, maar op deze manier voorkom je ook voedselverspilling. Food&Friends werkt hier aan mee!


Punten sparen voor toffe kortingen

Met het Food&Friends programma kun je ook punten sparen. Deze kun je inwisselen voor toffe kortingen bij je favoriete winkels en supermarkten. En dat kan elke student natuurlijk wel gebruiken. Kijk bij ‘Punten inwisselen’ welke winkels deelnemen aan het Food&Friends-programma.

 

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel! Om je aan te melden voor het Food&Friends-programma vul je op de pagina ‘Aanmelden’ je gegevens in. Inclusief je licentiecode die je van de Hogeschool Utrecht hebt ontvangen. Log vervolgens in en begin direct met socializen!


Waar eet jij vanavond?

Kijk op de pagina ‘Friends’ om te zien waar jij vanavond kan gaan eten of maak zelf een uitnodiging aan via de +-knop. Vergeet ook zeker niet te kijken op de pagina ‘Punten inwisselen’ om jouw gespaarde punten om te zetten in hele toffe kortingen. Enjoy!

Volg ons ook zeker op onderstaande social media kanalen om de toffe kortingen en ook ervaringen van studenten te vinden.

Bekijk onze socials: