Sponsoren

Hogeschool Utrecht logo

Hogeschool Utrecht

De Hogeschool Utrecht is onze belangrijkste sponsor. Zij betalen namelijk de maandelijkse tarieven voor de aangemelde studenten.

Hogeschool Utrecht (HU) begeleidt studenten en professionals. Zo’n 35.000 studenten volgen hun aangeboden opleidingen, in Utrecht en Amersfoort. Het is een lerende organisatie. Daarmee bedoelen ze dat ze het leren van studenten en medewerkers faciliteren én dat ze van hun medewerkers verwachten dat ze willen blijven leren. Goede onderlinge samenwerking staat bij ze voorop.

Albert Heijn

Dankzij Albert Heijn kunnen we kortingen aanbieden te besteden bij Albert Heijn in ruil voor gespaarde punten door de studenten.

Albert Heijn is de grootste supermarktketen van Nederland met een marktaandeel van ongeveer 35% in 2020. Het bedrijs is opgericht in 1887 als eenmans-kruidenierszaak en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven van Nederland met tevens vestigingen in België. Sinds 2016 is de keten onderdeel van Ahold Delhaize.

My Jewellery

Dankzij My Jewellery kunnen we kortingen aanbieden te besteden bij My Jewellery in ruil voor gespaarde punten door de studenten.

Sharon richtte My Jewellery op in de zomer van 2011. Met een passie voor sieraden gaf ze leven aan haar website en een paar jaar later opende ze haar eerste boutique in haar geliefde Den Bosch. My Jewellery groeide online en creëerde een grote community die dagelijks geïnspireerd en geprikkeld wordt. Deze betrokkenheid voel je niet alleen in de online aanwezigheid, maar ook in de boutiques.