Gebruiker 2

Hallo medestudent!

Ik ben Werner de Wit (22 jaar) en ik ga vanavond gebakken aardappels met hamburgers en een heerlijke salade maken voor 5 personen. Dit alles onder het genot van een lekker biertje of wijntje.

Ik zit in mijn laatste jaar van de studie biomedische wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ik woon met 2 anderen in de Jonkvrouw Sanderijndreef 47. Mijn huisgenootjes zijn er vanavond helaas niet bij dus ik dacht ik ga voor wat medestudenten koken.

Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan een berichtje naar 06-36068115 en ik app je de tijd.

AVG Jonkvrouw Sanderijndreef 47
Getagd op:                                     

Eén gedachte over “AVG Jonkvrouw Sanderijndreef 47

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *